Liget – tapintható kiállítás, Szarvas

Dátum: 2020 február 28.

Helyszín: SZIEGK, Tessedik Campus

Újabb rendezvényünkre, Szarvasra invitálunk, ahol a Liget című tapintható kiállításon együtt állítanak ki kortárs képző- és iparművészek, valamint különböző fogyatékossággal élő alkotók.

A kiállítás helyszíne a Szent István Egyetem AGK, Tessedik Campus Körösparti Tanácskozóterme volt, amelynek címe: 5540 Szarvas, Szabadság út 1-3.

A megnyitót február 28-án rendeztük, míg a kiállítás március 2-12 között látogatható.

A kiállítást így látta belülről P. Évi látássérült tárlatvezetőnk:

„Feledhetetlen élmény volt megismerkedni a békés kisvárossal, és segítőkész, kedves lakóival.
A tárlatvezetés sok-sok emlékezetes és vidám percet, igazi felüdülést jelentett számomra, megszakítva a monoton hétköznapok végeláthatatlan sorát.
Örömmel tapasztaltuk társaimmal, hogy a helybéli szervező .- Nagy Erzsébet – kitűnő koordináló tevékenységének köszönhetően a kiállításra folyamatosan érkeztek az általános – és középiskolás csoportok. Ügyes és agilis diáklányok irányításával a várakozás percei is hasznosan és érdekesen teltek érzékenyítő játékokkal és olvasnivalókkal, valamint makettekkel ismerkedhettek a gyerekek. Látva az őszinte érdeklődést, és azt a szellemi erőfeszítést, mellyel a taktilis élményt próbálták kreatív elméjükben képpé formálni a látogatók, igencsak nehezemre esett sürgetni vagy megszakítani, mindamellett, hogy segítettem megfelelő irányba terelni az elképzeléseket.
Összességében úgy érzem, sikeres volt a munkánk. A látogatók élményekkel telve távoztak, ami a Vendégkönyvbe írt pozitív visszajelzésekből is kitűnik.”

Bejegyzés vége.

Facebook
X/Twitter
E-mail
Nyomtatás
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.