„Nézz körül más szemmel!”

Dátum: 2024 február 2-től 29-ig.

Nehéz elképzelni, hogyan érzékelik a körülöttünk lévő világot azok, akik születésüktől fogva vakok. Így sokszor lehetsz bizonytalan, hogyan fordulj hozzájuk, hogyan teremts velük kapcsolatot. Ezért hívtuk segítségül a mesterséges intelligenciát, hogy hét, születésétől fogva vak ember meg tudja mutatni, hogyan érzékelik Budapest forgalmas csomópontjait, ahol te is és ők is, nap mint nap megfordultok. Nézd meg az alkotásaikat, utazz velük, fedezd fel, ők hogyan látják a világot, és mindig jusson eszedbe amikor a városban vagy, hogy nézz körül más szemmel is, és segíts ott, ahol tudsz!

Nézd meg a holnap kezdődő kiállításunkat 2024 február 2. és 29. között az Akvárium Klubban, illetve keresd fel Blind Journey honlapunkat! Az eseményt összefoglaló PDF dokumentumot itt töltheted le.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Bejegyzés vége.

Színterek találkozása – kiállítás

Ébredések – kiállítás

Dátum: 2022 október 18.

A Szemben önmagammal című rendhagyó kiállításon halmozottan sérült, súlyos fokban látássérült sorstársak állítottak ki polgári foglalkozású tehetségekkel és művészekkel.

Bejegyzés vége.

Facebook
X/Twitter
E-mail
Nyomtatás

Ébredések – tapintható kiállítás

Irány a tó – avagy merre is van?

Dátum: 2022 július 24-31.

Helyszín: Gárdony

2022 július 24-31. között egy hetet töltöttünk Gárdonyban, a Kézzelfogható Alapítvány által szervezett közös nyaraláson vak és gyengénlátó sorstársainkkal együtt. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány élménybeszámolót, amiket a résztvevőktől kaptunk.

Olvass tovább